Angajam florar in Brasov

Angajam florar in Brasov – si chiar este oportunitate de cariera extraordinara. In Brasov floraria FlorideLux are un aer boem si special, in care creativitatea si dragostea pentru flori sunt puse pe un piedestal, alaturi de respectul pentru clienti.

Pe langa mediul propice pentru a-ti exprima latura creativa, este si un mediu perfect pentru a avansa in cariera, devenind un florar cunoscut in Brasov, alaturi de cea mai frumoasa, apreciata si cautata florarie din Brasov: FlorideLux, pe str. Zizinului 3.

angajam florar in Brasov

Andreea Plaiasu, managera florariei din Brasov, este un om foarte hotarat, care isi doreste sa creeze o echipa loiala si foarte apropiata. Face eforturi constante pentru a crea un mediu de lucru placut, prietenos, orientat foarte mult catre creativitate, invatare, clienti si proactivitate. Este, de asemenea, un om la care mereu gasesti intelegere si stie cum sa trateze rapid si punctual diverse probleme care pot aparea. Este un om serios si foarte capabil.

Ceilalti floristi din echipa actuala FlorideLux Brasov au experienta vasta si sunt alaturi de Andreea de la deschiderea florariei, aceasta avand o vechime totala pe piata din Brasov de 3 ani de zile. Echipa este sudata si deja in asteptarea unui nou membru!

Angajam florar in Brasov si TU esti omul potrivit daca:

  • ai experienta minim 2 ani in florarie
  • iubesti florile, iti place sa lucrezi cu florile si sa le ingrijesti
  • ai experienta relevanta (poate chiar si portofoliu) in aranjamente de oferit, cosuri cu flori, buchete pe inalt si pe rotund, buchete de mireasa, lumanari de nunta, aranjamente evenimente
  • cauti un loc de munca stabil si pe lunga durata
  • esti dispus / dispusa sa depui eforturi de invatare rapida si te adaptezi usor
  • esti muncitor, responsabil, ai viteza de lucru
  • vrei sa fii parte din cea mai buna echipa de floristi din Brasov
  • vrei un loc de munca platit bine, cu multe provocari si cu o echipa inchegata

Contacteaza-ne astazi pentru a ne trasnmite un CV sau pentru a stabili un interviu:

In continuare va las in compania catorva creatii ale colegilor de la FlorideLux Brasov, pentru o zi de vineri mai relaxanta, mai frumoasa, mai infloritoare! 🙂 Enjoy!

florarie-brasov florarie-floridelux-brasov flori-in-brasov-florarie flori-in-brasov floridelux-brasov

1 comentariu

  1. Pingback: Promotiile saptamanii 19 - 25 Septembrie - Floraria FlorideLux.ro - Florarie online si retea de florarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *